< < terug naar de homepage
   
(foto's: Fototeam KenM)           

Provada


SINATRA op PROVADA CAPTAINS of INDUSTRY DINNER!

“Stephen Triffitt... hij leek de reïncarnatie van The Voice oftewel Ol’Blue Eyes te zijn. Zelfde stem, zelfde bewegingen en zelfde uitstraling. Helemaal top!” (De Telegraaf/ Stan Huygens Journaal, 22 november 2010).

En inderdaad, op 20 november jl. leek de schitterende Picke zaal van Grand Hotel Huis ter Duin zich plotseling in het centrum van Las Vegas of New York te bevinden. Met een 75 min. non-stop Sinatra Show bracht Stephen Triffitt samen met het 40-koppige internationale superorkest van Dolf de Vries de ruim 500 gasten tot grote hoogten. Sommigen leken zelfs verbaasd, verbijsterd want ze waanden zich voor even in het Sands Hotel & Casino of in Madison Square Garden tijdens Frank Sinatra’s legendarische concerten aldaar. De Sinatra-hit New York, New York, als finale nummer samen met de virtuoze vocal group Triple Treasure en de in veren schitterende Fa Fa International Showdancers, accentueerde dat gevoel van “zo’n onvergetelijke party onder een sterrenhemel”. Oftewel: “Nobody does it better”, zoals een van de aanwezige celebraties stelde. Hij doelde op Stephen Triffitt & The Dolf de Vries Orchestra. Of . . . bedoelde hij organisator en Provada oprichter Flip Kerkhoven?

En Kerkhoven had nog meer in petto . . .

MADELINE BELL in concert!!!

Samen met de volledige Dolf de Vries Orchestra en maar liefst 5 backing vocals zorgde wereldster Madeline Bell met een wervelende 60 min. show voor een apotheose die er niet om loog. Een waterval van wereldhits, nieuw en modern gearrangeerd voor haar en the Dolf de Vries Orchestra, werkte opzwepend. In een uitgelaten stemming op de overvolle dansvloer (inmiddels incl. Stephen Triffitt!) adoreerden de gasten haar: the one and only Madeline Bell!